Overal de juiste labels printen met One2Label Automation

Met behulp van goede label software is het mogelijk om uw goederen te identificeren en traceren in uw eigen interne proces en de rest van de supply chain. Hierdoor maakt u uw interne logistieke processen en goederenstromen inzichtelijker. Daarnaast voldoet u aan klantvragen, kwaliteitseisen en regelgeving op het gebied van labels printen, informatie-uitwisseling en tracking & tracing. Hoe zorgt u ervoor dat u eenvoudig en overal de juiste labels print vanuit bestaande systemen? De label print software van One2Label Automation biedt de ideale oplossing.

Eenvoudig labels printen

Bedrijfssystemen hebben doorgaans weinig of geen ondersteuning voor label printers. Ze vereisen dat u etiketten codeert in een printer commandotaal of een lettertype gebruikt om een ​​streepjescode weer te geven. Deze benaderingen zijn gecompliceerd, beperkt in functionaliteit en duur om te onderhouden. De label software van One2Label Automation biedt een efficiënte en duurzame manier van automatisch labels printen aan. Zo heeft u jarenlang plezier van de Label Automation software van One2Label.

Gebruiksvriendelijke label software

Met One2Label Automation kunt u razendsnel labels printen vanuit uw Warehouse Management Systeem (WMS) of ERP-pakket. Of dit nu is bij goederenontvangst, de productielijn of bij het verpakken of verzenden. Zo kunt u labels printen met daarop 100% betrouwbare informatie zonder tussenkomst van andere applicaties. Zonder aanpassingen aan uw bestaande softwaretoepassingen en hardware apparaten. De labeling software van One2Label is dus een gebruiksvriendelijke oplossing voor etiketten printen en labels printen.

Automatisch barcode labels printen

One2Label Automation sluit naadloos aan op uw proces en is zeer robuust. Met onze label solution kunt u razendsnel automatisch en unattended labels printen. Bij het printen krijgen de labels de juiste variabele informatie. Denk hierbij aan artikelnummers, aantallen of gewichten, houdbaarheidsdata, serienummer en partij/batch.Deze leest One2Label Automation uit een Excel bestand, database, ERP, MES of WMS. Zo kunt u met onze label automation eenvoudig labels printen met daarop 100% betrouwbare informatie zonder tussenkomst van andere applicaties.

Voor gedefinieerde templates en labels

One2Label Automation label solution biedt standaard voor gedefinieerde templates en label lay-outs. Deze voldoen “out of the box” aan de geldende standaarden en wet- en regelgeving. Zoals:

Geïntegreerd labelen

Met One2Label Automation integreert u het afdrukken van labels met uw bedrijfssysteem en zorgt u voor een efficiënt label productieproces. Door te integreren met uw bestaande, bijv. SAP-, Oracle-, Microsoft-, of andere ERP- of WMS-systeem gegevens, beschikt u real-time over de juiste informatie voor uw labels waar en wanneer dit nodig is. Benieuwd naar het gemak van One2Label Automation?

Gratis proefversie

Wilt u One2Label Automation uitproberen? Vraag een gratis proefversie aan en ontdek de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Met One2Label Automation ziet uw labeling proces er als volgt uit:

O2L Automation proces

Waarom One2Label Automation labeling solution?

In tegenstelling tot andere aanbieders van label software hanteert One2Label Automation geen printer gebaseerd licentiemodel. Ook geen gebruiker gebaseerd licentiemodel. Hierdoor komt u niet in aanraking met extra kosten voor het aansluiten van extra printers en gebruikers. Vanaf 595 euro per jaar kunt u al gebruik maken van One2Label Automation en profiteert u van de volgende voordelen:

  • Automatisch labels printen;
  • Geïntegreerd vanuit uw ERP-systeem, WMS of MES;
  • Eenvoudig overal de juiste labels printen;
  • Voldoen aan klantvragen, kwaliteitseisen, regelgeving en tracking & tracing;
  • Uw goederen zijn identificeerbaar en traceerbaar in uw eigen interne proces en in uw hele supply chain.

Ook overal het juiste label?

Neem contact met ons op en ontdek One2Label Automation.