Over One2Label Automation

In 3 stappen razendsnel labels afdrukken.

  1. Start het automatische printproces vanuit het bestaande ERP/WMS-systeem

Het automatische printproces wordt gestart vanuit de business applicatie naar aanleiding van een business event. Dit gebeurt door het plaatsen van een trigger file in de One2Label map. De inkomende file wordt gedetecteerd door One2Label Automation en start het label print proces.

  1. Laat One2Label Automation het werk voor u doen

Zodra het print proces gestart is valideert One2Label Automation de inhoud van de trigger file en geeft de gegevens door aan de rendering engine. De rendering engine plaatst de gegevens in de variabele velden van de lay-out en positioneert de label elementen.

  1. Uw labels worden geprint

Nadat de gegevens zijn samengevoegd met de lay-out wordt de printer instructie file aangemaakt. Deze file wordt door One2Label Automation direct naar de printer verstuurd en door de printer verwerkt en afgedrukt.

Voordelen

One2Label Automation is makkelijk te implementeren zonder aanpassingen aan het ERP/MES/WMS-systeem en grote IT-investeringen:

  • Sluit naadloos aan op het logistieke proces
  • Draait als Windows Service
  • Geen aanpassingen aan het bestaande IT-systeem nodig
  • Robuust, snel, schaalbaar, uitbreidbaar en light-weight

One2Label Automation ondersteunt de meest gebruikte barcodes en supply chain standaard in de wereld, GS1. Genereer een sample GS1 Box label voor food.

GS1 Solution Provider

One2Label is een product van Type 2 Solutions. Type 2 Solutions is GS1 Implementatie Partner van GS1 Nederland en GS1 Belgium & Luxembourg. One2Label Automation is ontwikkeld op basis van technologie gebruikt in al onze label management oplossingen.

t2s

We hebben One2Label Automation ontwikkeld op basis van de behoefte van klanten die veelvuldig gebruik maken van onze SaaS-oplossing Palletlabel. Zij zijn op zoek naar een schaalbare oplossing voor het snel afdrukken van GS1-labels rechtstreeks vanuit het bestaande ERP-systeem of WMS. One2Label Automation sluit naadloos aan op het logistieke proces en is zeer robuust. Met One2Label Automation kan iedere organisatie op basis van trigger bestanden uit een bestaand IT-systeem automatisch, unattended en snel labels printen.

Jack de Hamer

Partner Type 2 Solutions

Direct contact met onze klantenservice?

Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, Twitter en Facebook.